Внесення змін до статуту  ТОВ і ТДВ 2022

12 березня 2018 року був підписаний новий Закон України “Про товариства з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю ” № 2275, який був вже раніше прийнятий Верховною Радою в лютому цього ж року на основі законопроекту №4666 від 13.05.2016. Закон вступає в чинності 17 червня 2018 року.

Зважаючи на ці нововведення статути підприємств повинні бути приведені у відповідність з новим законодательтсвом до 17 червня 2019 року, тобто до цієї дати положення діючі статутів без змін матимуть силу. Звертаємо увагу, що по закінченню цього терміну – положення статуту стануть недійсними. При цьому, державний платіж за внесення змін до статуті не стягувався у 2018 році.

Хочемо зазначити, що даний закон вмістив в себе ряд значних змін в порядку регулювання багатьох аспектів діяльності підприємств в порівнянні з попереднім законодавством. У яких пунктах потрібно врахувати зміни:

– Органи управління підприємства

– фонди підприємства;

– перехід і відчуження частки учасників;

– правила здійснення великих угод;

– скликання і повноваження загальних зборів засновників, голосування кворум;

– інші пункти.

Нашими юристами був розроблений статут відповідно до прийнятого закону.

Ви можете замовити у нас

– новий статут для ТОВ і оформити измения самостійно зателефонувавши нам 093 20020 11  Вартість 500 грн;

– розробка нового статуту для вашого підприємства – 1000 грн.

– комплексну послугу по приведенню статуту в соотвествие до законодавства з проведенням змін в державному реєстрі. Вартість процедури 2500 грн з нотаріальними послугами.

 

Для замовлення послуги Внесення змін до статуту відповідно до ЗУ “Про ТОВ та ТДВ” 2020 звертайтеся +380932002011 

 

Самі реєстрували фірму в Печерську (дуже складно отримувати пдв). Спасибі юристу Сергію, за супровід в податковій та міліції – отримали з другої спроби ПДВ. Рекомендую. Розповіли про нові зміни в оподаткуванні.

Богдан Иванов
Директор , Смарт Групп Инновации

Результати, які я отримала при оформленні розлучення:
– грамотний підхід;
– все шикарно пояснили мені;
– допомогли все зробити швидко, що було для мене дуже важливо!
Велике дякую!

Жанна
Дизайнер

Я вибрав цю компанію, тому що вартість мені здалася прийнятною і навіть не довелося їхати в офіс компанії, вирішили всі питання по телефону, а документи підписали поруч у нотаріуса і потім відправили кур’єром. Для мене це важливо, тому що не завжди є час і бажання на кататися по місту, та ще й в негоду. І вже через два дні були документи на нову фірму. Дякую за оперативність.

Илья
Веб Имидж

 

Мы специализируемся на следующих услугах:

Автор:
Догори